Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en teater som berörde mig, och var väldigt tragisk.


Befläckad

Sidenlakan vit som snö
Vill ej somna
Vill ej dö.
Skammen säger annat.
Var finns du nu?
Vill du ha mig
Här?
Eller
Kanske där.
Där ingen kan se och skratta
Skrika sig hesa utav min djupa smärta
Ni ser men inget gör.
Jag står nu här ensam så att jag nästan vill dö.

Sidenlakan vit som snö
vill ej somna
vill ej dö.
Bara för dig vill jag leva till slutet då jag läkt min reva.




Fri vers (Fri form) av Sofia Hansson
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-17 20:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant och dubbeltydig rubrik ; ett vackert och tilltalande ordbruk !
2009-11-19

  oMareld
"Sidenlakan vit som snö
vill ej somna
vill ej dö.
Bara för dej vill jag leva till slutet då jag läkt min reva."

Klockrent
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson