Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klink klank klink (play me)

och mörkret faller som min mammas piano från femte våningen den vintern. pang och snön bara yr. går utan skor plockar tangenterna till halsband. play me. du spelar högt jag är avtrubbad skrattar hest och du briljerar i din stora mössa. röd. vi är oupphörligen förenade utan sammanblandning säger du. klink klank klink. sen när vi sitter i köket vill du inte ens dricka din choklad. säger hela din kropp sover och kan vi inte gå tillbaka ut igen. jo för du är det absolut bästa jag vet. det är svårt att höra vad du säger för du springer fort mellan träden och gråter alldeles för mycket. play me. jag följer efter som alltid det vet du ropar jag jag följer dig alltid. vi springer springer i snön och jag kan fortsätta tills den smälter och blommor växer i mossan bredvid vår koja för jag älskar dig. du är min andliga krigare.




Fri vers av miraklet
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-17 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet