Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde allt bara falla




Din smärta är större än du tror,


Större än vad jag förstod.




Fri vers (Fri form) av Sofia Hansson
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-17 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson