Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läggdags


SOVDAGS

Nu är det dags att logga ut

gå till sängs


dra täcket runt mig

tänka positiva tankar


andas


försöka ta in


det som jag anat


att det kanske

ligger en sanning


i mina undringar


men det gör ont


det jag försökt


glömma


kom tillbaka


men ingen


kan längre


göra mig kroppsligt

illa


det är

det positiva


jag tar med mig


in i natten

och sömnen




anits 18 november 2009




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-18 00:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag tror att i det långa loppet är sanningen det bästa även om den kan göra ont att höra.

"men ingen


kan längre


göra mig kroppsligt

illa"

Så väl att Du mitt i allt kan ta vara på det posetiva.

Applåd!
2009-11-18

  poetryGirl
välkommen till den nya dagen
2009-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag kan aldrig tänka positiva tankar om jag är omgiven och genomsyrad av negativa omständigheter.
2009-11-18

    Ken Cassel
God natt Stina och god morgon
Klockan är 5.42 på onsdagsmorgonen
Ska snart gå och jobba

Mera kramar!!!

Ken
2009-11-18

  thyra
Kloka tankar! God Natt :)
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP