Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjärnen

Det bubblar i min tjärn
stora luftbubblor av svavel stiger till ytan

fyller morgonluften med en vedervärdig stank
de har väntat på botten
i så många år djupt nere i dyn

försökt dölja dem
simmat åt ett annat håll

men nu går det inte längre
nu måste det vidriga upp

bubblorna spricker som glas i morgonsolens strålar

jag kan inget göra längre

bara att sätta sig ner och andas
andas in allt och börja om

nu börjar en ny tid




Fri vers av sotvinge
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge