Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömmer mig

Jag räds gryningen som kommer
jag räds dagen som kommer
efter gryning.
Jag vill gömma mig
i nattens sista mörka stunder.
Och jag längtar att åter gömma mig
i skymningen som kommer
efter dag.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-18 11:20



Bookmark and Share


  Makrills
Wow, jätte bra skrivet! Man känner igen sig! Berörande och gripande. Applåder!
2009-11-19

  anits VIP
vemodigt och berörande, men mycket
igenkännande
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP