Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så trött, tankarna kommer


JAG KAN INTE SÄGA

Jag kan inte säga det mycket tydligare
än så här,vill bara så gärna få må bra

Jag kan inte veta, vad alla tänker och
tycker, men ibland så tror och verkar
det som, att många vet mycket mer
om mig, än vad jag själv gör och vet

Jag kan inte veta vad allt kommer ifrån
det finns saker, som jag får höra, som
jag aldrig sagt

Jag kan inte säga det mycket tydligare
än så här, varför måste människor alltid
hitta något hos andra, som inte känns
acceptabelt

Jag vill så gärna få må bra, leva mitt liv
som jag vill, utan att det är någon, som
bara vill finna fel, kanske det är ren och
skär avundsjuka

Jag vill så gärna slippa värken, som river
och sliter i mina muskler och leder, men
jag vet att vädret som det nu är, gör att
allt blir mycket värre


Jag kan inte vara mycket tydligare än så
här, vill ha lugn och ro, kunna tänka klart
på allt som händer och sker, ta in det som
känns viktigt, allt annat vill jag glömma

Jag vill leva här och nu, inte med som varit,
för det har varit, kommer inte tillbaka, ingen
ska mera göra mig illa varken fysiskt eller
psykiskt

Jag kan inte säga det mycket tydligare
än så här



anits 18 november






Fri vers av anits VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-18 23:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Önskar Dig verkligen allt gott av hela mitt hjärta!
2009-11-19

  poetryGirl
bra skrivet
2009-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Anledningen till att folk söker fel hos andra är att det får dem själva att framstå i bättre dager.
Här finns t ex skumma figurer som läser mina dikter enbart för att hitta något att kritisera.
2009-11-19

  Fånga dagen
Stark bra skrivet visst vill vi alla få må bra jag känner likadant
kram ak
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP