Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni kommer att lämna mig



ni kommer att lämna mig
ni kommer alla
att
lämna mig

ni som bildar
järnring
kring mitt
akilleshjärta

ska hitta nya vägar
vända era ansikten eller dö

jag anklagar
ingen

och när den absoluta vissheten
har anlänt med tårar
sätter jag denna punkt
.

ni kommer att lämna mig
ni kommer
alla
att
lämna
mig




Fri vers av especiales
Läst 592 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-20 07:48



Bookmark and Share


  kittyheartpink
Blir bibliskt på något sätt; Ni kommer att lämna mig (= Någon av er kommer förråda mig.) Det är j*vligt snyggt med upprepningen, det stannar kvar i ens tankar långt efter läsningen. Det känns som att du har jobbat länge med språket, det har en slags renhet, enkelhet som man ofta hittar hos erfarna poeter. Ska absolut hålla koll på dig i fortsättningen!
2005-12-08

    äpple
väldigt fint! bra flyt som sagt!
2005-10-20

  trasdocka
jämnt o fint
flyt genom hela,
verkligen bra
2005-10-20

  Smultris
Riktigt bra... som alla dina dikter....
Tycker om upplägget och radbryten.
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales