Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar


Kom,

skrapa här,
under ytan
bor lyckoklöver
i sitt fattiga hem
fem trappor upp.

Här,

likt en katt bland katterna
sträcker sig en matte
efter
och låter gröna ögon vila.

Nu,

öppna dörren,
smek
det hår
som trånar sig längre
i sin önskan
att få svepa över.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-19 09:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbaaar den här!
2009-11-19

  Mr Lindemann VIP
Stängt fönster
småler
den flint
som flytt
i hårfager
längtan om en
morgondag
2009-11-19

  etthjärtaäralltidrött
Tycker om!
2009-11-19

  Catharina Edin VIP
'som trånar sig längre' - vilken häftig formulering!
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke