Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagspoesi i rimmad form


Människans envisa kamp mot naturens krafter

Igår var första stora starka höststormen denna säsong.
Jag låg i mörkret och lyssnade till vindens mäktiga sång.
Jag kände mig liten och svag som en värdelös prutt.
Då hörde jag hemglassbilens käcka trudelutt.

Människor kan.




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 15:54



Bookmark and Share


  thyra
Vad som än händer så kommer alltid glassbilen, liksom posten men det var längesen nu :)

Kul påkommet!
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP