Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåhundrade texten får bli en hundraordare

Tvåhundrade texten får bli en hundraordare.
Hur bestämmer man var man ska klippa texten då? Eller tar man det litet som det kommer? Just nu uppe i tjugotre, ja, alltså innan detta tillkom. Om man har mycket man vill säga får man hitta så långa ord som möjligt och inte slösa orden på en massa i och på och av. Fast tvärtom då om man inte har så mycket att orda om. Jag vet nog inte riktigt färdriktningen än. Tjugu kvar! Jag som ville att denna skulle bli speciell!
Sista orden ger jag mig själv:
gå och lägg mig genast!




Prosa (100-ordare) av prima donna
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-20 00:23



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
En skön utifrån-betraktelse om perceptionens existentiella villkor! Du leker roligt med hur det går till, eller kanske bara blir pannkakssmet om det går till så. Ändå allvarligt följer mitt medvetande lätt vederbörande banor när man skapar i begränsad form. Skillnaden är väl att jag går tillbaks och jobbar om hundra varv, medan din komiska text här ger intrycket att man sitter på ett ohejdbart tåg från station 1 till station 00.
2009-11-22

  Yrre VIP
Haha, denna var kul ;)
God ide för hur många satt inte och klia geniknölarna innan tävlingen och vilket piller det var ;)
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

prima donna