Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår väg

En ljus gestalt
i gryningen står
och visar vägen
som finns att gå.
Det är lätt
att gå den vägen
för Herren har gått före där.
En ängel
som i gryningen står
är bara en vägvisare
så du går rätt väg.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 20:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tänkvärda och berörande rader
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP