Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh nått konstigt sätt att få ut nått ur mitt tomma huvud.


men snälla var försiktig, det brister så lätt

du håller handen ovanför stearinljuset
fångar den varma luften i din hand
och lägger den mot mitt hjärta
i hopp om att det ska tina upp

men snälla var försiktig,
det brister så lätt
så himla lätt

du ler åt min osäkerhet
och tynar snabbt bort igen.




Fri vers av filicia
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-21 20:50



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
så fantastisk bild,
så fint slut,
så fint...
allt.
2009-11-21

    L00L0
så grymt bra <'3
man blir faktiskt varm i hjärtat av den!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia