Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom, när vi möttes igår stannade och pratade en stund


VARFÖR ?

Jag kan inte veta, vad du tänker på
kanske är jag inte ens intresserad,
av allt ditt pladder

Du pratar så mycket, mycket mer än
du behöver, ser in i dina ögon, då ser
du ner i backen

Eller är det himlen du söker svaren, när
din blick ser upp i molnen, dina ögon vill
inte möta mina

Varför?

Så har det alltid varit, du har kunnat gapa
och skrika, sagt alla hemska ord du kommit
på, sagt saker som gjort mig rädd

Men mina ögon har du aldrig velat möta

Varför?

Stannar och pratar en stund när vi möts,
det har du alltid gjort, det är jag glad för

Men min blick har du aldrig mött

Varför?

Det kanske kändes fel, även för dig, när du
var med i gänget som tyckte om att mobba
mig

Kanske det är därför du aldrig vågat möta
min blick, se in i mina ögon




anits 22 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 16:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Att det ska vara så svårt och sitta så långt inne att säga ett ärligt och uppriktigt förlåt om jag varit med att mobba någon? Sedan skulle hon kunna möta Din blick.
2009-11-23

  poetryGirl
ja, sånt känner jag igen...
2009-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Oärliga människor som inte har rent mjöl i påsen undviker alltid att möta min blick.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP