Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem och Bort

Det är något med doften
av längesen uppblåst tång

En längtan bort över havet
och känslan att komma

Hem




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 19:33



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En härligt upplyftande känsla, som du här förmedlar!
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP