Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm - en dag i.


Bara på besök.
Skönt anonym.
Fri att upptäcka.
Hejdad bara
av obekanta.
Låter allt brusa
över mig.
In i mig.
Så många
existenser.
Ansikten.
Kroppar.
Rörelser.
Ljud.
Syner.
Låter bilden av
ung flicka,
hopkurad på
trottoaren,
med händerna
knäppta som
i bön, följa mig hem.
Ja, hem.
Tänder en brasa.
Släpper ut katten.
Äter en smörgås.
Tänker på en flicka
i Stockholm,
med knäppta
händer,
på en kall trottoar.


.






Fri vers av Stardust VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-22 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP