Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just nu känns det allt så tungt och mörkt, men jag har en dröm


DET ÄR SÅ SVÅRT

Jag vet inte vad jag tänker, allt går bara runt
ibland händer det bara för mycket, just när
allt är tungt och svårt

Jag vet inte vad jag ska säga, om jag bara
visste hur jag skulle göra, så en tågbiljett
skulle jag köpa

Packa en väska, behöver inte ta mycket med
mig, får säkert tvätta dit jag kommer, det får
inte bli för tungt, då blir resan alltför jobbig

Vart skulle jag då resa, jo, till Norge, till min
bror, som kanske inte är min bror, men den
bror jag träffade för några år sedan, han jag
hela min barndom längtat efter

Dom är många gångerna, jag var ledsen och
rädd, gråta fick jag inte, men jag brukade säga
hade jag en storebror, då skulle han hjälpa mig,
ta mig långt bort där ingen kan slå mig längre

Jag minns än hur dom såg på varann, mina
föräldrar, men nu kanske det inte är så, han
är inte min bror, men han är en underbar vän

En vän som förstår, vill så gärna åka dit, men
tåget kostar pengar, och dom pengarna har
jag inte nu

Men en dag om inte alltför läng tid, när jag
gnetat och sparat, då köper jag min tågbiljett
tar tåget till min bror, får höra hans varma
snälla röst, som säger allt ordnar sig, det gäller
bara att ha lite tålamod




anits 22 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-22 23:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Åk anits- låt drömmen bli verklighet!

Kram
Michaela
2009-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Fint att ha något sådant att se fram emot.
2009-11-23

  Eva Helene VIP
Håller tummarna för att du kommer att få realisera din dröm. Då kanske du också kan få svar på flera frågor du har.
2009-11-23

  Bibbi VIP
Skön text alltigenom.
Må Din önskan gå i fullbordan.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP