Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ängels död är

tar ned dig på jorden
underbara

färgar dig svart

från den vackra ljusa
till den svarta
fula

tar dig ned
vingar bort
du ska aldrig flyga ifrån mig

tar dig ned
fyller dina ögon med tårar

tack för allt fint du gjort
tack för all lycka du önskat mig
tack för att du aldrig svikit mig

kedjar dig vid mina fötter

tack
för att du alltid stannar kvar här

hos mig




Fri vers av trixas
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-10-20 18:12



Bookmark and Share


  Mikael A Edvardsson
väldigt fint tycker jag
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas