Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna

Känslan

När du berör
Utan att för den skull röra

Gör mig orolig

Tillsammans med ett visst mått av tillfredställelse

Kommer du
Nära
Hårt
Djupt

Oklanderligt
Alltid

Åtrån finns stundom
Avskyn med

Är det det det man kallar
Kärlek

Är det det jag längtas

Sättet du avgudar mig på
Äcklar mig

Sättet du talar till mig på gör mig
Varm

Får mig att känna mig älskad
Värd

Kärleken till dig är så stor

Att släppa spärrar är en synd
Och så är jag

Lämna




Bunden vers av trixas
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-07 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas