Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagarna


Kärlek

Som de uppenbarades

Som en dag

Inte bland många

Så ser vi den lysa upp

I

Kärlek




Fri vers av trixas
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-13 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas