Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hände något

Jag gillar dig

Du gillar mig

Det är där det faller

Sluta med sånt.

Gillandet är för mig

Och bara för Mig.


Förstår du inte att du inte kan göra så?

Jo, du förstod. Därför fick jag dra det ur dig.

Låt mig känna
Ifred

Stör inte.


Sanningen är att jag tycker om att gilla dig.

Men.

Det går inte nu när du gjort så här.

Glad för ärlighet och öppenhet.

Sånt jag uppskattar.

Men om du känner mig så bra som det tycks så borde du förstått vad din ärlighet skulle leda till.

"Jag är rädd att du backar."

Hell yeah.

Rätt där.


Du och ditt tålamod.

När tar det slut, så jag får sörja dig?

Sånt är jag Bra på.


Behöver ett avslut för jag tror inte att du är en sån som delar med dig.

Och jag är ingen som fäster mig.

Vid människa.

Bara vid människor.


Det hände något.

Vart och när och varför vet jag inte.

Men något är.
Annorlunda.

Och jag gillar Det.


Lär be dig läsa detta så ber dig att ha NOLL förståelse och NOLL sympati.

Haha du är för go ändå Mattias.

Och som jag inte vill göra dig illa




Fri vers av trixas
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-02 19:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klart som korvspad:)!

2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas