Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närvaro

strimmor av ljus träffar ansikte 
varm inuti

drar in
känner styrka 

för ett ögonblick
tillbaka

känsla av lugn som
sköljer över

sträcker på sig och tittar ut 
börjar bli dags att gå vidare 

friden som lägger sig över henne 
där hon sakta strosar bort 

hennes närvaro var klar
 




Fri vers av trixas
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-30 06:09



Bookmark and Share


  Klint
närvaron i dina rader
tycker om 100%
2020-05-01

  Solstrale VIP
Fint Samlat vördigt värdigt!
2020-04-30

  Roger VIP
Så elegant
Inga onödiga ord, ändå så vackert och bildrikt!
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas