Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar när sitter och försöker förstå varför, aldrig någon berättade


HEMLIGHETER

hemligheter från förr


som sopats under mattan



ingen tänkte säkert då på


att en gång kommer

sanningen fram


hur tänkte ni


ville ni bara rädda

ert

eget skinn



rädd för skandaler

och vad grannen


och kanske

släkten

skulle säga



tänkte ni aldrig på


vad som händer


med mig


som allt handlade


om


hur det känns


att


kanske inte


veta


var



jag har


mina


rötter




anits 22 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-23 00:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du är den du är....en modig kvinna- oavsett vilka dina rötter är....väl poetat
2009-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Vet om en man som växte upp i tron att hans morföräldrar var hans mor och far och hans storasyster hans mor.
Det hade man nämligen låtit honom tro.
2009-11-23

  Eva Helene VIP
Så var det ju tyvärr ofta förr, att det obekväma och inte passande sopades under mattan. Känner igen det där . . . .
2009-11-23

  Bibbi VIP
Så många varför som söker sina svar.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP