Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar av glas

Fåglarna av glas

flyger så försiktigt

de väntar på ödet
som lättsinnigt
låter dem sväva
utan ansvar

ödet som håller
dem i silvertyglar

viner i vinden
klingar lätt som
en spelande altfiol

Suckande hörs deras
lätta fågelröster

Inga vindar idag
termiken sviker oss

Bara regnet av kristall
som följer oss

vart vi seglar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-23 17:15



Bookmark and Share


  Stjärnöga
underbart och
skirt vacker
2011-04-04

  Måna N. Berger
Skört och lysande i luften!
2009-11-23

  Catharina Edin VIP
Men så vackert! Här klingar det, av renaste musik -
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP