Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dit hjärtat leder dit glädjen bor


livet är magiskt

helt proppfullt med kärlek

och det är jag som

är med om
ÄLSKAR




Fri vers av glasa VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-24 01:01



Bookmark and Share


  korpfjäder
Kärlek!!!
det är liv det!
2009-11-24

  Quasimodo
Precis så, ÄLSKAR!!!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP