Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Ensamma Gråter

Ikväll så kommer mörkret närmare
och det skrämmer mig så mycket
Varför kan du inte värma mig?

Jag inte kan värja mig mot spöken
Nu igen så tröstar tanken
på allt det vackra med döden

På en efterfest i stan
såg jag nån som verkar likadan
en sån som jag
som känner sig svag

Och det sitter i mig
Våra hjärtan blöder
Och det sitter i dig
Kom ta min hand
så går vi härifrån

Jag blir så blyg när du ler mot mig
En naken clown som gråter själv
Finns himlen bakom molnen?

Hur ska jag nånsin kunna fånga dig?
När vi alla bygger murar
runt våra själar i ensamhet

På en efterfest i stan
såg jag nån som verkar likadan
en sån som jag
som känner sig svag

Och det sitter i mig
Våra hjärtan blöder
Och det sitter i dig
Kom ta min hand
så går vi härifrån

Förlorar jag igen vet jag inte vad jag gör
vad spelar det då för roll om jag dör
Allt jag vill är att somna bredvid nån ikväll
Jag önskar så att jag slapp somna själv igen

Och det sitter i mig
Våra hjärtan blöder
Och det sitter i dig
Kom ta min hand
så går vi härifrån
så långt vi orkar att gå
så länge våra hjärtan klarar av att slå




Fri vers av Mattias Pettersson
Läst 139 gånger
Publicerad 2009-11-24 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Pettersson