Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New York

Dina ögon blänker när du säger att du aldrig varit kär
Jag vet inte vad det är men jag önskar du var här
Det enkla skär sig med det som började så simpelt
Och hjärtat slits itu när du slår undan blicken

Tro vad du vill, för jag har sett vad jag hört
Det blir aldrig enkelt igen, vintern döljer allt i snö
Våra spår suddas ut av vinden som blåser
Och jag önskar att allt tog slut när jag ensam gråter


Jag fick ett vykort ifrån New York
En saga om allt du sett
men det var så länge sen vi sågs
att jag glömt bort hur det känns
att vila huvudet mot ditt bröst
Jag undrar ibland vem som behövde vem egentligen

Mitt molokna uttryck kan verka sorgligt för dig
men jag ler mer inombords än inför dig
Det svåra har blivit en drog vi inte kan stå emot
för hjärtan ska stampas sönder och långsamt gå itu

Du berättade vad du visste, bitter tredjehands information
Plötsligt var jag svinet, i allas ögon en idiot
Min puls den skenar när du försvinner
Jag samlar all min kraft, är du lycklig nu?

Jag fick ett vykort ifrån New York
En saga om allt du sett
men det var så länge sen vi sågs
att jag glömt bort hur det känns
att vila huvudet mot ditt bröst
Jag undrar ibland vem som behövde vem egentligen

Och kommer allt trasigt någonsin att bli helt
eller kommer livet aldrig ikapp allt som var fel

Jag fick ett vykort ifrån New York
En saga om allt du sett
men det var så länge sen vi sågs
att jag glömt bort hur det känns
att vila huvudet mot ditt bröst
Jag undrar ibland vem som behövde vem egentligen




Fri vers av Mattias Pettersson
Läst 131 gånger
Publicerad 2009-11-24 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Pettersson