Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitnödigt

Så jag tänder en cigarett
och blundar så hårt jag kan
får inte låta mina känslor synas
får inte låta dem ta överhand
och jag brottas med paniken
dövar ångesten med spriten
så jag tystar de inre skriken
men det går inte att tvätta bort skiten

Och jag försöker se något verkligt
nånstans där mellan raderna
Men alla är bäst i världen
på att upprätthålla fasaderna
Längs med öde gator
så hittar jag en plats
där jag tillåts att andas
där jag aldrig varit

Och älskling finns det en chans
att vi kan bygga upp någonting
som inte bara skaver
som faktiskt är värt någonting
För jag har börjat tappat tron
på en ren och vacker värld
där saker får ta tid
där lugn är något värt




Fri vers av Mattias Pettersson
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 02:50



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Tungt... kunde funka som rapp...
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Pettersson