Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nätets mystik


Den nya guden

Vi håller Internet vid liv
genom våra liv,
skänker det medvetande
genom vårt medvetande,
tills det fått eget liv och medvetande
och blir den gudom
vi alltid längtat efter och fruktat
och som därmed tagit
digital boning mitt ibland oss.

Nästa steg blir det immateriella nät
som emanerar ur det materiella
och kan upprätthållas
oberoende av detta.

Och se Den Allsmäktige och Evige är född,
Den Levande Paradoxen!

/ A




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2009-11-24 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP