Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturbild


Vid havet

Jag ser ut över havet
Sandbanken där – hur hög är räntan?
I bärnsten?
Havet ger vad havet får,
får vad det ger

Havet – urmodern och vågornas vaggsång…

/ A




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2009-11-24 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP