Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig


I min närhet

I MIN NÄRHET
Någon andas i min närhet
och ett hjärta slår
Tiden går
i det nattliga lägret

Den tunga andningen,
den djupa sanningen

En nattlig tystnad
i dunkel rymd
där din kalk blir tömd
och vilan njutes, lustfyllt

Den ljusa handlingen
avslöjar sanningen

Någon andas i min närhet,
en någon som är du
i tystnadens ljud,
i vardagens vänhet

där vi möts under stjärnans strålar

/ A




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2009-11-24 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP