Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid jag ångrat, är tid som varit


Livet

Livet går och går
du är där
och jag är där.
Det fortsätter och fortsätter
även den dag
då du är bort
och jag är borta.
Stunder som har varit
är borta för att aldrig
komma tillbaka.
De tider du och jag
har haft
blir snabbt historia
och kommer inte igen.

Livet fortsätter och fortsätter
utan uppehåll
i en oändlig rad
av tillfällen.
Ibland hinner jag med
men oftast försvinner de
och blir till ångest.
Varför kan inte livet
vara utan tid?
Tänk att hinna med
allt jag tänkt.
Du och jag tillsammans
mot världen!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-24 10:14



Bookmark and Share


  anits VIP
En dikt som andas eftertänksamhet
och vemod
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP