Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en annan


Perfekta jag





Hello little ugly


vill du att jag hjälper


dig med livet


Jag kan lyfta upp


dig från den regnvåta


asfalten


Skriva stora plakat


om hur vacker du


är under dina


panties


Övertyga männen


om att dina mmmh


yes inte är fejk


Lösa in knullchecken


mot cash ge dig


tio procent


Beställa smink från


Ryssland i horfärgerna


grönt och blått


Jag kan skriva falska


brev till dina föräldrar


skriva att du är


en lycklig människa


Vi kan ha en dialog


men bara om den


handlar om mitt


perfekta jag


Om du får för dig


att jag älskar dig


skickar jag dig bitvis


över atlanten i


oadresserade


banankartonger




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 337 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-11-24 14:51



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
för jävla grym!

så fort man läser det du skriver så vet man att de är bra,

men man blir ständigt förvånad över,

hur bra det är!

Allt väl bye the way,

mvh Alex!
2009-12-04

  Matilda Linnéa Tinér
ryser,
den är så hård
och så kall
att det gör ont.

snyggt
bra

Väldigt bra.
2009-12-02

  systra
Förundras över hur du får till allt!! Det skakar om skallen på en...
Braaa!
2009-11-30

  Suzy med punkterna
Alltid like grymt bra i dubbel bemärkelse
2009-11-26

  Malinosa
Oj, den här var riktigt magstark...
2009-11-25

  Larz Gustafsson VIP
En riktig rallarsving!
Bravo!
2009-11-25

  Ingela Svenson VIP
en mycket talande text, fångar på kornet!
2009-11-25

  Mr Lindemann VIP
Har ett utslitet, nästan böjt träningskort och alltid välborstat, blank flint.
. Käkar bara godis på lördagar. Avskyr att klämma pormaskar. Köper endast ekologiska varor som jag käkar upp med tung mage som följd
2009-11-25

  Myself
total tokigt på nåt vis,gillar.
2009-11-25

  sulimaa
Ingen tvekan om det ...du är unik! På ett underbart sätt...
2009-11-24

  Junitvillingen
Jag tokgillar din galenskap!!!!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite