Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart jag var


Jag vandrar på havsbottnar
med en nyfikenhet
som tyngd.




Fri vers av Dilsewat
Läst 478 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-24 16:08



Bookmark and Share


  * MARY *
Guuud så himla braaa..;))
2011-01-20

    ~maria~
åhh denna gillar jag skarpt!
2009-11-29

    eva m h
Kul!
2009-11-25

    tehdog
mmmmmh... den känner vi.
2009-11-25

  * Ammi *
gillas!
2009-11-25

  Hans Christian
Ursnyggt ! Bravobravo. Jag tackar för läsning !
2009-11-25

    ej medlem längre
fyndigt
2009-11-25

  kärleks ängel
hoppas att du av din nyfikenhet får det att lätta på din tyngd!!
2009-11-25

  lodjuret/seglare VIP
rolig ordlek... som jag först inte uppfattade enär texten fick mig att tänka på farfars eskapader på en sjöbotten, men kul var den...
2009-11-25

  Myself
underbart!
2009-11-25

  Elaine.S VIP
Kluriga rader, jag tänker nog mest att om nyfikenheten är tyngden så åker man nog upp och ner som en jojo, så man inte missar något:)

Jag tycker det här var briljant skrivet.
2009-11-25

  KristinaE
om "du" finner dig var vandrar du då? spännande tanke som metafor du lämnar!
2009-11-24

    ej medlem längre
Jo då,
jag fann allt ett litet stavfel, vännen, men dig kan ingen hitta, tror jag! ;)
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars