Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotohytten på Calle P

 

 

 

Förpackar mig själv

i en nostalgisk vibrerande klang

 

hittade bakom skrivbordslådan

ett tummat gammalt foto

från barens fotoautomat

 

jag med blicken rakt fram

och i ett påbörjat leende

du i halvprofil med mjukt stängda ögon

halsen vackert blottad och sträckt

din näsa syns burra in bland mina lockar

 

jag vet inte om det var den kvällen

som fick mig att andas häftigare nu

eller om det var de nästkommande

nätternas ohämade rytmiska spelande

på en resårbottens fjäderuppsättning

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-24 16:36



Bookmark and Share


  sulimaa
Kanske var både och ... härlig tillbakablick!
2009-11-24

    tehdog
Sista stycket är jättefint. Men ställer mig skeptisk till formuleringen "Jag minns inte om det var den kvällen som får mig att andas häftigare nu". Är verkligen "Minns" ett korrekt ordval? Alternativt "var".
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar