Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När åtråheten bara gäller


jag vill HA DIG NAKEN

blanda inte ihop
jag känner för helvete åtrå
annars hamnar vi i en grop
och där ska vi bestå

jag vill ha dig naken
jag vill ha dig nära
jag är inte maken
om det kan förfära

så blanda inte ihop
jag vill ta dig nu och här
hör du mina rop
att hålla begreppen issär

vi två ska knulla redlöst
för att vi känner kroppen darra
inom oss går djävulen förlöst
njut av tankar bisarra

så blanda nu inte ihop
de känslor som finns inuti
låt mig se dig i plommonstop
och prydheten i pereferi

lägg dig ned på din rygg
visa mig allt ditt behag
visa hur du är när du är stygg
gör mig nu till en svag

jag vill ha dig naken
jag vill uppleva stunden
jag ger dig staken
och jag är bunden

vi försvinner in i varandra
vi glider in i åtråhetens dop
låt våra själar bevandra
och för helvete blanda inte ihop




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 1568 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-11-24 17:41



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Fantastiskt!!
Känner igen känslorna och tankarna!
2009-12-22

  Sara Charmi
Vackra ord som framkallar känslor.
2009-12-15

  Nina Nightwish
tackar o bugar, jättebra skrivet!
2009-12-15

    Tea Alex
Bra skrivet, rakt på! Uppskattas. Texter som handlar om sex utan att bli porriga är sällsynta.
2009-11-25

  Gunnar Hilén VIP
Den är inte ( bara ) rätt skriven. Max har förstått nåt. Och har varit med om det. Han rapporterar mer än skriver...
2009-11-24

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra beskrivet detta. Åtrå är som popkorn. rättsomdetär är de uppätna..
2009-11-24

  Piann VIP
Gillar denna dikt. Stark och driven.
2009-11-24

    ej medlem längre
Bra skrivet om starka känslor! Gillar...
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé