Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag ber snällt


kan inte någon
skruva ner ljuset jag
ska gå i
ide, drapera
hängande tankar
i tung sammet och dra
ur alla sladdar som
inte leder
någonstans

kan inte någon
vrida av ljudet
stanna mitt
hamsterhjul




Fri vers av especiales
Läst 482 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-20 21:20



Bookmark and Share


  madinsane
det sista skulle kunna stå helt ensamt och ändå säga allt.
mycket bra!
2005-10-21

  Sländan
Vackert, sorgligt. Tycker om "drapera hängande tankar i tung sammet". En stark text!
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales