Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vidare:


jag säger inte
att hon inte är värd
det, jag säger inte att
hon kanske inte
är värd det, jag säger
det mesta
mellan raderna
nuförtiden




Fri vers av especiales
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-10-20 21:24



Bookmark and Share


  madinsane
och du gör det snyggt!
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales