Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en lyckelig stund


...när solen skiner fast det regnar
och du ler mot mig och jag vet
att du älskar mig trots vidbränd
potatis och sås med nejlika i istället
för vitpeppar, och vi planerar en resa,
bara till Söderköping men i alla fall,
en resa är det och vi ska göra den
tillsammans, du och jag, och vi ska
bara traska runt göra ingenting och
prata strunt och vara helt vanligt
vardagligt lite grålyckliga...
helt utan orsak alls...
det ska bli underbart....





Fri vers av Stardust VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-25 16:50



Bookmark and Share


  *Camilla*
Det låter underbart och speciellt och vackert och
man vill följa med men ändå bara se på.

Ja!
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP