Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina föräldrar möttes i Łódź getto

Det är gränder
som tagits sig in
lukter, händelser

fasan

Nu har boken
De fattiga i Lodz
fått årets Augustpris


och det infinner sig
en märklig känsla


av ett slags erkännande







Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 07:57



Bookmark and Share


  Rachel Roth
och nu har min bror fått augustpriset..men då var det mer komplicerat alltihopa..
2012-12-21

  Michaela Dutius
Så stark- så berörande- den gör ont den här dikten
2009-11-29

  Eva Langrath VIP
fin skaldat och alla de som var där är värda ett erkännande för sitt lidande.
2009-11-27

    Jnåt
ett erkännande är det minsta man kan ge till människor som fått lida så mycket. din mamma är värd det och mycket mer.
2009-11-26

  rebecca d VIP
ja
2009-11-26

  Stefan Höglund
Det värsta är att värderingar som var grunden till gettona tillåts härska än idag.
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth