Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att längta, att drömma


Den stunden, den dagen

Jag vill vila i din vila,
finna ro i din ro,
leva i harmoni med din harmoni.

Jag vill längta vår gemensamma längtan,
vår längtan att vara där vi är och de vi är.

Jag vill komma till den plats jag aldrig lämnat
och finna allt förändrat.

Så kom du till mig
ut ur dina tankars cirklar
och dina drömmars gungfly
så träder jag ut ur mina
och möter dig
framför Stillhetens Gyllene Portar.

Blickarna talar ordlöst
ur våra inre stjärnedjup
och portarna glider långsamt upp,
under tystnad liksom av sig själva.

Och en dag var allt så nära,
molnen, fåglarna och träden,
människor på fälten och i parken,
gökens rop och sipporna på marken,
stjärnorna, den spirande säden,
allt vad hjärtat kunde bära.

Allting var så nära
för en stund,
en snart förgången stund.

/ A




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-26 12:12



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Åh så vackert underbart
naturdyrkan och magi och längtan sånt älskar ja
2009-12-26

  Anna Hägglund
mycket fint skrivet!
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP