Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elak reflektion efter att ha läst en massa usel ogenomtänkt poesi på poeter.se


Poesi kan vara

Här kommer ännu ett stycke usel ogenomtänkt poesi:



Poesi kan vara

som att rapa eller släppa sig















fast likadant

A




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2009-11-26 14:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis, som strunt, som
håller tunt då och då...
Men de flesta, som skriver
här är väl. som jag inga
proffs. Vi skriver mest
för vår egen skull och för
att vi tycker det är kul och
tar man till sig hur ens dik-
teri tas emot så lär man sig
en hel del på vägen... .. .
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP