Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkets timmar är tändningen på

 

 

Vid parkeringen står den ensamma lönnen

om nätterna har den klätt av sig

lite i sänder av sina rödbruna ark

och strött dem planlöst över min grålackade Volvo

snart står den helt kal

och kommer endast vara iklädd ett tennfärgat ljus

som draperas från mina strålkastare

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-26 20:45



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhhh vackert!!
2009-11-26

    ej medlem längre
Gillar dina dikter massor!
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar