Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt krig med mig själv och kampen att behålla dom man älskar


mitt krig



Jag vet vad jag gör fel,
och ändå gör jag det.

Jag vet inte vad jag gjort fel
och ändå rättar ingen mig

Är det mitt fel?
Att livet inte blev som jag tänkt

Kraven, dom stora kraven.
Tycker inte jag att dom är.
Vill bara vara lycklig,
en stund

Varför vara hård mot sig själv?
Varför vara dömande

Det ger mig panik

Är det mitt fel?
hur gör jag då för att rätta till.



ger,ger,ger

Är det så här det blir när man ger,
så förstår jag inte vitsen med att hjälpa


Jag har gåvan för att hjälpa,
men varför kan jag inte hjälpa mig själv

Det mörka i mig blir starkare,
tvingar sig fram.

Jag håller tillbaka,
ber till ljuset.

Bryter ner mig sakta,
ljuset vann

Men det mörka tär, skär o sliter
sliter mina tankar i stycken.

Mina känslor är vaga.
Men jag vet,
att jag älskar er
Vänner, Familj och älskade älskade djur

Jag kan inte hjälpa det,
jag försöker
varje dag

Att se ljuset och förstå
Jag kämpar
Jag orkar
Jag kan, litegrann


Men måste jag förlora dom jag älskar,
måste jag se dom jag älskar lida?

Vad ska jag lära mig av det?
Vad ska jag lära mig av alla bakslag?
Av alla nitar, hugg och tårar?


VAD????


























Fri vers av jolene
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jolene