Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattritt

Nu är det jul,
visst är det kul.
Snön är här,
lycka den bär.
Mörkret är ljust,
inget grått grus.
Glöggen o pepparkakan,
som smular på hakan.
En ljuvlig nattritt,
i månljuset mitt.
Hästens frust,
värmer gott i mitt bröst.

God Jul





Fri vers av jolene
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-12 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jolene