Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

När livet suger,
och inget duger.
Tänk då att,
det finns en liten skatt.
Om du bara vänder blad,
där allt står skrivet.
Så kan man bli glad,
om man inte tar allt för givet




Fri vers av jolene
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-17 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jolene