Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du




varje ord du säger

är som små droppar av guld

du betyder så mycket

mycket mer än du kan förstå




du ger mig blickar

som får mig att darra

du ser mig för den jag är

och jag känner mig varm



dina händer i mina

du smeker mig ömt

och jag vet att du älskar

älskar som bara du kan



det är kärlekens mirakel

det är kärlekens magi

att två själar möts

att två människor tänder gnistan

till kärlekens fyrverkeri






Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-27 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ordfyrverkeri ... :) Like it!
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP