Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överraska mig!



du talar och talar

dina ord som jag hört

minst tusen gånger



du talar och talar

glömmer bort att jag är där

glömmer bort min existens



överraska mig!

knip ihop din mun!

tig och var tyst!



så ska jag tala och tala

minst tusen ord

ord som du aldrig förr hört

jag ska tala och tala




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2009-11-27 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP