Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omotiverad.

Haglet slår mot fönsterrutorna
Ännu en sömnlös natt där jag vrider mig bland lakanen
Kan inte finna någon ro,
Oron inom mig är för stor

När morgonen äntligen gryr,
då jag ska möta en ny dag,
Blundar jag så hårt jag kan
Försöker mota bort solen, vrida tillbaka tiden
Då vägrar jag resa mig upp

Och all stress på grund av skolarbeten
Stänger jag ut, glömmer en stund i sömnens glömska
All ångest trycker jag ifrån mig,
Sover för att slippa tänka alla de där tankarna jag helst förtränger,
Slippa se spegelbilden jag helst vill undgå möta

Allt läggs på hög
Mer stress&press&ångest
Fler jobbiga tankar följda av oroliga nätter
Följda av jag-orkar-inte-gå-till-skolan-dagar



Jag tror nog att jag sover lite till.




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting