Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beundran

Jag kan släppa precis allt,
Bara för din skull
För att få känna värmen från
Ett av dina leenden
Eller en innerlig kram

Du kan omöjligt veta
Hur mycket jag faktiskt bryr mig,
Att jag ser upp till dig,
Lyder ditt varenda ord

Att se dig ledsen, se dig lida
Gör mig så ont
Så jag släpper allt för att
Försöka trösta dig

Vetskapen om
Att jag svikit dig
Gör mig så arg och ledsen
Att jag kunnat skjuta mig
Om det bara behagat dig

Så säg mig, min vän
Vad ska jag göra för att
Kunna förtjäna din vänskap?

För att kunna vara värd att få vara i din närhet?

Ditt självhat gör att du förbarmar dig över mig,
Men om du vetat hur underbar du är
Och sett hur hemsk och fel jag är
Hade du kastat mig i soporna...




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-02 00:22



Bookmark and Share


    vitavintersvanar
så vackert, fint formulerat.
det gör ont någonstans...

gillar den absolut!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting